Γίνεται να έχεις ταυτόχρονα εντυπωσιακό μαύρισμα και σωστή προστασία από τον ήλιο;

26-5blog

Αγαπάμε τον ήλιο, το καλοκαίρι και την μαυρισμένη επιδερμίδα! Φυσικά, η σκέψη κάθε γυναίκας τέτοια περίοδο είναι πως θα αποκτήσει ένα όμορφο μαύρισμα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού! Πολλές γυναίκες, όμως, ξεχνούν πως ο ήλιος είναι ταυτόχρονα σύμμαχος και εχθρός!

Γι’ αυτό η REN σε προειδοποιεί για το τί θα πρέπει να προσέξεις για να αποκτήσεις το πολυπόθητο μαύρισμα, αλλά χωρίς να καταστρέψεις τα στρώματα δέρματος του σώματος και του προσώπου σου! Πάρε, λοιπόν, χαρτί και μολύβι και σημείωσε!

Ξέρεις τι σημαίνει η ένδειξη SPF;

Τα αντηλιακά αναγράφουν την ένδειξη SPF και οι περισσότερες γυναίκες, δεν ερμηνεύουμε σωστά τι σημαίνει. Σε ενημερώνουμε πως το SPF δηλώνει τον δείκτη προστασίας και υποδεικνύει το χρόνο που μπορούμε να παραμείνουμε στον ήλιο χωρίς να καούμε. Η REN σου προτείνει το κατάλληλο προϊόν για την συγκεκριμένη περίοδο. Προμηθεύσου την REN BB Cream με 15 SPF και θα μπορείς να παραμείνεις κάτω από τις ακτίνες του ήλιου για αρκετή ώρα!

Έχεις ακούσει για προστασία πριν βάλεις το αντηλιακό;

Πριν εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου το αντηλιακό, μην ξεχάσεις να βάλεις το serum Flash HydroBoost Instant Plumping Emulsion! Το συγκεκριμένο REN προϊόν θα σε βοηθήσει να συγκρατήσεις πλούσια αποθέματα υγρασίας στο πρόσωπό σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις το γαλακτώδες serum κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια να ξεπλύνεις τα χέρια σου! Έτσι, το δέρμα σου προστατεύεται από την αφυδάτωση όλη την μέρα! Την ίδια διαδικασία μπορείς να ακολουθήσεις το βράδυ, ώστε να καταπολεμήσεις την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης που οφείλονται στην αφυδάτωση!

Είσαι σίγουρη πως βάζεις το αντηλιακό σε όλο το πρόσωπο και σώμα;

Όταν ανανεώνεις το αντηλιακό σου θα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα τις ευαίσθητες ζώνες, όπως τα χείλη, τα αυτιά, τον λαιμό, τα χέρια και τα πόδια. Προσέξτε ιδιαίτερα, γιατί αν δεν απλώσεις σωστά το προϊόν δεν θα αποκτήσεις ένα ομοιόμορφο μαύρισμα!

Διάλεξε το κατάλληλο προϊόν για προστασία μετά τον ήλιο!

Πέρα από το αντηλιακό που θα χρησιμοποιήσεις, κατά την διάρκεια της μέρας, επιβάλλεται να ενυδατώσεις σωστά κάποια σημεία του σώματος και του προσώπου σου, έπειτα από την έκθεση σου στις ακτίνες του ηλίου!

Μετά από το πρώτο σου μπάνιο στην παραλία και αφού έχεις βάλει το αντηλιακό σου, χρησιμοποίησε το μαροκινό λάδι Moroccan Rose Otto Ultra Oil– Moisture Body Oil, που ενυδατώνει βαθιά και σφραγίζει την υγρασία στο δέρμα. Εκτός από εντυπωσιακό μαύρισμα, θα έχεις και μεταξένια υφή!

Και μην ξεχνάς!

Αν βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης, μακριά από την παραλία και το μαύρισμα που τόσο επιθυμείς, χρησιμοποίησε το σπρέϊ Flash Defence AntiPollution Mist που προστατεύει το δέρμα σου από τους ρύπους και τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες, ενώ ταυτόχρονα δεν θα αφυδατώνεσαι από τις υψηλές θερμοκρασίες!

Ξεκίνα το καλοκαίρι σου με τις συμβουλές της REN!

 

 

You may also like